FordPower

General => General Discussion => Topic started by: robrs2 on February 14, 2014, 17:56:09 PM

Title: What's with the forum
Post by: robrs2 on February 14, 2014, 17:56:09 PM
I keep getting directed from the forum onto porn site links?
Title: Re: What's with the forum
Post by: capri v8 driver on February 14, 2014, 19:23:38 PM
How do you mean, getting directed to a porn site?

I would start cleaning you pc or laptop with ccleaner or at least clean you internet history and cookies .
Title: Re: What's with the forum
Post by: mk2 cossie on February 14, 2014, 19:57:37 PM
I've not had that happen to me  :o

But since the revamp, my laptop at home won't keep me logged in for each visit  :(
Title: Re: What's with the forum
Post by: fordrwd4ever on February 14, 2014, 21:41:49 PM
You probably have an Android phone...

One of the ads does that.
(Yes, they are annoying but they help pay for the hosting..)

Will look into it to turn that ad off, as it's quite irritating...

So it will stop, trust me ;D

Ok, found the nasty one and turned it off :police:
Title: Re: What's with the forum
Post by: robrs2 on February 15, 2014, 17:04:40 PM
On my iphone. It's never happened before.
Just got redirect to 18+ sites.
Title: Re: What's with the forum
Post by: fordrwd4ever on February 15, 2014, 17:54:33 PM
Mmm, seems there is still another bad one then :angry:

I have disabled one of the 2 ad sites, so let`s find out which of the 2 is the culprit..
Title: Re: What's with the forum
Post by: robrs2 on February 15, 2014, 22:01:48 PM
Ah, it appeared with the one with Download on then. if that makes sense
Title: Re: What's with the forum
Post by: Lemon-Ade on February 16, 2014, 11:25:09 AM
Me too and I blamed my mate for using my iPad  :rolleyes: lol
Title: Re: What's with the forum
Post by: fordrwd4ever on February 16, 2014, 11:33:24 AM
But, is it gone now then?
I don't have it anymore, maybe one of you still have problems with it.

Google ads were fine, but they banned us .
(Maybe too few different ip addresses in their opinion)



Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Title: Re: What's with the forum
Post by: Marc on February 16, 2014, 13:22:43 PM
I had the same happen to me last week on my iPhone. Not really nice when you're on WiFi at work.
Title: Re: What's with the forum
Post by: xr4x4ever on February 17, 2014, 22:34:17 PM
Happened to me on my wife's android tablet last week. Seems sorted now.

Luckily I cleared the recent history  :wacko:
Title: Re: What's with the forum
Post by: Lemon-Ade on February 23, 2014, 08:44:48 AM
But, is it gone now then?
I don't have it anymore, maybe one of you still have problems with it.

Google ads were fine, but they banned us .
(Maybe too few different ip addresses in their opinion)



Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Been fine mate since  :thumbsup: