We also host the AskNik site,just click on the Sierra

Please if you find this site helpful & wish to help with it's funding. Thank You.


Author Topic: forum broken ?  (Read 1657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scud

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 339
  • Karma: +0/-0
    • http://
forum broken ?
« on: July 31, 2009, 19:25:32 PM »
if i sent somone a Pm shouldnt it be in my sent items ?
 reason i ask is i could have sworn i sent one but have had no answer in a few days and noticed the guy i messaged had been posting since then so i checked to see if it had been opened  and it wasnt in my sent items box
odd .



Offline fordrwd4ever

  • Don`t Fear, the Admin is here :)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 577
  • Karma: +100/-0
  • Gender: Male
  • 1.0 (eco)Beast...
    • http://www.fordpower.org.uk
forum broken ?
« Reply #1 on: July 31, 2009, 19:57:45 PM »
Quote from: scud
if i sent somone a Pm shouldnt it be in my sent items ?
 reason i ask is i could have sworn i sent one but have had no answer in a few days and noticed the guy i messaged had been posting since then so i checked to see if it had been opened  and it wasnt in my sent items box
odd .

Well, thats the intended behaviour.
you have to tick the box "Add a copy of this message to my sent items folder" at the bottom before you click on Send Message.

Only then you get a copy of your message in you Sent Items folder
Keep it very sideways..

Offline capri v8 driver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6774
  • Karma: +1/-0
    • http://
forum broken ?
« Reply #2 on: July 31, 2009, 20:08:25 PM »
i have the problem that 1 time the forum is fast, but the other time the forum is very slow and it can take up to 5 minutes before i see the next page. its something from the last 2 weeks.
greetz Paul.

Capri V8 Driver.

Offline capri v8 driver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6774
  • Karma: +1/-0
    • http://
forum broken ?
« Reply #3 on: July 31, 2009, 20:09:38 PM »
ohh yes, have fun at ford fair and give my regards to tony and others at ford fair.
« Last Edit: July 31, 2009, 20:10:27 PM by capri v8 driver »
greetz Paul.

Capri V8 Driver.

Offline scud

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 339
  • Karma: +0/-0
    • http://
forum broken ?
« Reply #4 on: July 31, 2009, 20:14:46 PM »
[/quote]
Well, thats the intended behaviour.
you have to tick the box "Add a copy of this message to my sent items folder" at the bottom before you click on Send Message.

Only then you get a copy of your message in you Sent Items folder
[/quote]


DOH !



Offline scud

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 339
  • Karma: +0/-0
    • http://
forum broken ?
« Reply #5 on: August 02, 2009, 09:51:00 AM »
also it seems i dont allways get mails even when i make sure ive ticked the mail me whan somone replys box

 

SMF spam blocked by CleanTalk