We also host the AskNik site,just click on the Sierra

Please if you find this site helpful & wish to help with it's funding. Thank You.


Author Topic: sorry , the site was down  (Read 3245 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tony

  • Donation Sponsor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2703
  • Karma: +0/-0
    • http://www.maddoldbugger.co.uk
sorry , the site was down
« on: December 04, 2007, 02:07:17 AM »
While working on the data base i found some errors, big ones to.

1stly i found two unknown log on's these i have had to delete.

I also found a file. tho it was empty i know i didnt put it there so also deleted that.

Unfortunatly while virus checking i also found errors and in repairing these it changed a few things, i then took the redirect off the domain untill the data base was repaired and safe to use again.

Sorry for this but i am afraid this happens while people try to disrupt things, for the people who are not technical in any way...................................basicly i have glued it together again and it works

Tony
« Last Edit: December 04, 2007, 06:58:15 AM by Taps »



the 24v xr4i auto-0 to 60 in 6.71 secs

Offline capri v8 driver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6782
  • Karma: +1/-0
    • http://
sorry , the site was down
« Reply #1 on: December 04, 2007, 08:13:16 AM »
hello tony,

i started to have redrawl symtomes.

greetz paul.
capri v8 driver.
greetz Paul.

Capri V8 Driver.

Offline fordrwd4ever

  • Don`t Fear, the Admin is here :)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 577
  • Karma: +100/-0
  • Gender: Male
  • 1.0 (eco)Beast...
    • http://www.fordpower.org.uk
sorry , the site was down
« Reply #2 on: December 04, 2007, 09:41:35 AM »
Glad it is working again  
You did fix it quite fast luckily
Keep it very sideways..

Offline Dave

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5489
  • Karma: +3/-0
  • Gender: Male
  • Minker Owner & v6 specialist.
sorry , the site was down
« Reply #3 on: December 04, 2007, 10:41:29 AM »

Thanks for your work Tony.
Dave

glyn

  • Guest
sorry , the site was down
« Reply #4 on: December 04, 2007, 13:50:21 PM »
Quote from: Dave
Thanks for your work Tony.
well done Tony thought something was wrong best regards Glyn

Offline Mikey J

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1350
  • Karma: +0/-1
    • http://www.fordpower.org.uk
sorry , the site was down
« Reply #5 on: December 04, 2007, 14:20:25 PM »
Thanks Tony, glad somebody can do this stuff. I certainly couldn't!

Mike.

XR DAD

  • Guest
sorry , the site was down
« Reply #6 on: December 04, 2007, 14:29:20 PM »
Well done Tony

The appearance seems to have changed, is that permanent?

Is there any way to stop someone knackering it up again?
« Last Edit: December 04, 2007, 14:29:37 PM by XR DAD »

Offline Taps

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2983
  • Karma: +0/-0
    • http://www.fordpower.org.uk
sorry , the site was down
« Reply #7 on: December 04, 2007, 14:50:25 PM »
Quote from: XR DAD

The appearance seems to have changed, is that permanent?


Read this http://fordpower.org.uk/forum/index.php?showtopic=3925]http://fordpower.org.uk/forum/index.php?showtopic=3925  

Offline Leebay

  • LDSEngineering.co.uk
  • Donation Sponsor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 675
  • Karma: +1/-0
  • Gender: Male
    • LDS Engineering
sorry , the site was down
« Reply #8 on: December 04, 2007, 16:31:13 PM »
Nice one tony  


LDS Engineering.co.uk

Cylinder head Repairs/skimming, Engine|Brake|Suspension|Service components, Number/show plates & Custom stickers.

doglegsxr

  • Guest
sorry , the site was down
« Reply #9 on: December 04, 2007, 18:31:04 PM »
nice one Tony finaly paid the red reminder then lol:D

Beastmaster

  • Guest
sorry , the site was down
« Reply #10 on: December 04, 2007, 18:40:49 PM »
Good work old boy...can you come over an fix my printer now? lol

Offline Tony

  • Donation Sponsor
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2703
  • Karma: +0/-0
    • http://www.maddoldbugger.co.uk
sorry , the site was down
« Reply #11 on: December 04, 2007, 19:28:29 PM »
paul lol,,,

i was handy with glue n celotape thats all

i got back from holland at 5.30pm had tea and started working on it!
switched it back on at 1 or 2 am...

but it was 4am once i cleaned it up and left it to run,, this attack due to an error left behind from setup... its no longer there.

tony

the 24v xr4i auto-0 to 60 in 6.71 secs

 

SMF spam blocked by CleanTalk